AFSPRAAK MAKEN & TARIEVEN

De ruimte die ik heb om een afspraak te maken kan variëren. Als je voor het eerst afspreekt dan spreken we een kennismaking af. In dit gesprek kijken we of ik en mijn aanbod bij jou of jullie past. Ben je al in gesprek met mij en je wil een vervolgafspraak maken, dan kun je, in beide gevallen, een afspraak reserveren in onderstaande agenda en kies dan voor ‘afspraak op de praktijk’ (ook online). Ik bevestig dan een afspraak met jou of jullie van max. twee uur. Het kan zijn dat het boeken van een dergelijke afspraak pas mogelijk is na een maand of langer. Als een afspraak urgent voelt of het duurt om een andere reden te lang voordat je kunt afspreken, kun je mij mailen via de kop ‘contact’ dan kijk ik voor je/jullie of er ergens ruimte is vrijgekomen om af te spreken. Ik neem dan contact met je op om een afspraak te maken.

Je kunt ook een ‘telefonische afspraak’ boeken. Een dergelijke afspraak duurt maximaal een half uur, is vrij van kosten en meestal op korte termijn te boeken. Deze afspraak gebruik ik om met jou in gesprek te gaan of vragen te beantwoorden over het traject wat we samen lopen. Je kunt deze afspraak ook gebruiken om telefonisch contact met mij te leggen om met mij in gesprek te komen over de mogelijkheid van een traject. Als je mij spontaan belt, ben ik vaak moeilijk te bereiken.

PRIVACY

Ik hanteer een privacyverklaring.

BETALING

Ik heb geen contracten met zorgverzekeraars. Dat heeft voor jou een aantal voordelen: ik ben niet gehouden aan een bepaalde gesprekstijd of een maximaal aantal sessies. We spreken samen af hoe vaak en hoe lang wij elkaar zien.
Ik deel geen informatie met de zorgverzekeraar. Ik stuur je een factuur. Voor vergoedingen kun je je zorgverzekering raadplegen.

TARIEVEN

  • Kennismaking wordt in rekening gebracht wanneer we besluiten tot een vervolg.
  • Informatie/supervisie m.b.t. systeemtherapie of Internal Famlily Systems € 110 voor een gesprek van 1½ uur
  • Individuele therapie of gesprek € 110 voor een sessie van 1½ uur
  • Partnerrelatie- en gezinstherapie € 130 voor een sessie van 2 uur
  • Wanneer we overeenkomen dat een sessie ruim meer tijd vraagt wordt een dubbel tarief in rekening gebracht.
  • Telefonische afspraak van 30 minuten is vrij van kosten

Alle tarieven zijn inclusief BTW. Tarieven zijn inclusief telefonisch- en e-mail contact, voorbereiding en administratieve werkzaamheden. Gesprekken kunnen ook via beeldbellen, maar ik heb wel een sterke voorkeur om elkaar live te ontmoeten. Tarieven zijn exclusief eventuele reiskosten en -tijd en exclusief overleg met of rapportages aan derden (verwijzer, andere betrokkenen).

AFSPRAAK AFZEGGEN OF WIJZIGEN

Als je verhinderd bent, is het fijn als je me dit zo snel mogelijk laat weten.

KLACHTEN

Klachten over onze samenwerking kun je in eerste instantie het beste met mij bespreken. Mogelijk gaat het om misverstanden die in een gesprek opgelost kunnen worden. Wanneer het ons niet lukt om de gerezen problemen rechtstreeks op te lossen, zal ik je informeren over de mogelijkheid een klacht in te dienen middels de klachtenregeling van mijn beroepsvereniging.