PRAKTISCH

In verband met het CORONA VIRUS:

Alle geplande therapiesessies gaan voorlopig gewoon door en in principe weer gewoon face-to-face met 1,5 meter afstand. Als je jezelf fit voelt en geen klachten van hoesten of koorts hebt blijf ik mogelijkheid bieden van face-to-face sessies in mijn praktijk. Deze regeling blijft tot nader order van kracht en is uiteraard afhankelijk van het beloop van landelijke Covid-richtlijnen.
De geplande sessies kunnen worden afgezegd bij eventuele ziekte of gezondheidsklachten van jou, jullie of van mij.

AANMELDEN
Als je je aanmeldt, neem ik zo snel mogelijk contact met je op. In een kennismakingsgesprek kijken we vervolgens of mijn aanbod bij jou of jullie past.

Ik heb geen contracten met zorgverzekeraars. Dat heeft voor jou een aantal voordelen: ik ben niet gehouden aan een bepaalde behandeltijd of een maximaal aantal sessies. We spreken samen af hoe vaak en hoe lang je in behandeling bent.
Ik deel geen informatie met de zorgverzekeraar. Ik stuur je een factuur. Voor vergoedingen kun je je zorgverzekering raadplegen.

TARIEVEN

  • Kennismaking wordt in rekening gebracht wanneer we besluiten tot een vervolg.
  • Individuele therapie of gesprek € 110 voor een sessie van 1½ uur
  • Partnerrelatie- en gezinstherapie € 130 voor een sessie van 2 uur
  • Wanneer we overeenkomen dat een sessie ruim meer tijd vraagt wordt een dubbel tarief in rekening gebracht.

Alle tarieven zijn inclusief BTW. Tarieven zijn inclusief telefonisch en e-mail contact, voortgangsrapportage, voorbereiding en administratieve werkzaamheden. Therapie en gesprek kunnen een enkele keer ook via beeldbellen, maar ik heb wel een sterke voorkeur om elkaar live te ontmoeten. Tarieven zijn exclusief eventuele reiskosten en -tijd en exclusief overleg met derden (verwijzer, andere betrokkenen).

AFSPRAAK AFZEGGEN OF WIJZIGEN

Als je verhinderd bent, is het fijn als je me dit zo snel mogelijk laat weten.

KLACHTEN

Klachten over de behandeling kun je in eerste instantie het beste met mij bespreken. Mogelijk gaat het om misverstanden die in een gesprek opgelost kunnen worden. Wanneer het ons niet lukt om de gerezen problemen rechtstreeks op te lossen, zal ik je informeren over de mogelijkheid een klacht in te dienen middels de klachtenregeling van mijn beroepsvereniging.